Recensies


Fantastische locatie in het groen. Het zwembad was groot en proper. Al het nodige was voorzien in de keuken met als kers op de taart een geweldige koffiemachine. We hebben enorm genoten van alle faciliteiten waaronder de bib, de aanwezige bordspelletjes en de petanquebaan! We konden ons geen betere ervaring wensen. 


Johannes Fiebig
Verblijfsgast, Nijmegen (NL)


Voor mijn opleidingen en workshops ben ik steeds op zoek naar huiselijke en informele locaties, passend bij mijn onderneming.

Sinds dit voorjaar vind ik alles wat ik nodig heb (en meer!) bij 't Averhuys in Itegem.

Gezien de strenge coronamaatregelen is het niet meer zo evident om mijn trainingen te laten doorgaan. Alles wordt echter steeds tot in de details voorzien en afgewerkt.

De stijlvolle ruimtes en de mooie tuin met prachtig uitzicht zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Een aanrader voor wie op zoek is naar dat tikkeltje meer tijdens een vergadering of opleiding.

Shari Peeters
Shape My Brand, Putte (BE)


Een heerlijke villa, smaakvol ingericht en met alle voorzieningen voorhanden. De tuin is prachtig! Wij hebben fantastisch weer gehad waardoor we gebruik konden maken van het zwembad, de jacuzzi (met uitzicht over open veld), de jeu de boules baan en de Ofyr. Contact met de host verliep zeer prettig en snel en we hebben allerhande tips gekregen voor activiteiten in de omgeving. Al met al een super ervaring!

Britte Groenewoud
Verblijfsgast, Steenwijk (NL)


Twee weken geleden dachten we aan 't Averhuys als locatie voor een fotoshoot voor onze winkel.

Dat hebben we ons nog geen moment beklaagd! De locatie is top! Een supermooi en gezellig huis waar alles tot in de puntjes in orde is. Daarnaast ook een mooie tuin met een prachtig uitzicht en als klap op de vuurpijl nog een overdekt terras met gezellig haardvuur...

Volgende week hebben we al een nieuwe datum geprikt voor nieuwe foto's. Wij zijn fan!

Isabelle Van Look
Tutti e due, Heist-op-den-Berg (BE)


Fantastisch genoten met 2 gezinnen met kids. De Kempen zijn enorm mooi qua streek, 't Averhuys is hier zeer mooi gelegen vlak naast Provinciaal Domein de Averegten waar kinderen, zowel groot als klein, leuk kunnen vertoeven. Ook tof om de fietsen te huren van 't Averhuys want er zijn mooie routes langs de Netevallei. Voldoende brochures aanwezig met activiteiten.

Het huis zelf is fantastisch ingericht, top bedden trouwens. Pingpong (op aanvraag) was ook tof om te doen. De kinderen zijn elke dag in het zwembad en de hottub geweest. Dat was super. Alles was tip top in orde en ik raad het iedereen aan!

Ook de eigenaars waren super vriendelijke mensen. Vlotte communicatie ook.

Onze aanbeveling is jullie dus van harte gegund.

Wendy Vervaeke
Verblijfsgast, Eeklo (BE)


Heerlijk verblijf! Rustig, prachtig uitzicht en prima voorzieningen. We waanden ons in Zuid-Frankrijk het afgelopen weekend.

Liesje D'hulster

Verblijfsgast, Antwerpen (BE)


100% genieten!

Verwelkomd op een prachtige, rustgevende locatie met verwarmd buitenzwembad. Wij komen zeker terug!


Margaux Jackers

Verblijfsgast, Kessel-Lo (BE)


No better place for a weekend stay with friends and family.
Really enjoyed our time together at this great venue.

Thanks for everything!


Lorenz Van Look

Verblijfsgast, Reading (UK)